torsdag den 7. marts 2013

Et sidespring: Auckland Botanic Gardens

8-3 2013

Vejret var skønt, vi havde en enkelt dags pause inden den stod på 4 dages arbejde mere og derfor valgte vi at tage en lille kort tur til Auckland Botanic Gardens. 

Haverne ligger i det sydlige Auckland og er ca. et kvarters kørsel fra vores hus, så perfekt til én af de kortere ture.

Parken har åbent hele året og er gratis for alle besøgende så hvis man er interesseret i New Zealandsk natur, så er det helt sikkert et sted der er værd at anbefale.

Pas på fingrene siger jeg bare..
Haverne indeholder et væld af forskellige planter. Der er alt fra basale krydderuter, blomster, nationale truede planter og planter fra andre lande (bla. Afrika), så der er lidt for enhver smag. Alle sanser kommer i spil, når man bevæger sig gennem haven. Krydderurterne bombarderer dig med spændende dufte og smagsoplevelser. Blomsterne i haverne er også med til at pirre lugtesansen, mens de skaber blikfang og dynamik i havens farver. Mystiske og anderledes træer og buske med forskellige strukturer og overflader er med til at stimulere den taktile sans. 
Haven er et hav af muligheder når det kommer til læring i forbindelse med naturen, primære erfaringer, sansestimulering eller bare det at bruge naturen som rekreation. 

Haven er et pragtfuldt og mangfoldigt alternativ at kunne trække sig tilbage til i en hektisk storbys-hverdag eller et potentiale man kan inddrage i det pædagogiske arbejde. 


Vil du vide mere om haverne, følg linket her: http://www.aucklandbotanicgardens.co.nz/

Vedhæfter nogle flere billeder her i blogindlægget..

Hav det godt Danmark.. 

/Thomas































1 kommentar:

  1. Sjovt at være studerende på UCL, og kunne se at der var en der tog flere billeder end mig den dag i den botaniske have. Tak for en god dag og hils lige min datter.
    Hilsen Bjarne Andreassen

    SvarSlet

Bidragydere